Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Valdres Teens tuktet Skårer

"Valdres Teens": Kasper Dyve, William Nissen, Joakim Halvorsen, Lars Emil Sætrang, Erlend Sæbu, Sindre Lokreim Bolstad (i sivil) Jonas Hauge, Eivind Ringen og Andreas Nyhagen.

Førsteomgangen på Blåbærmyra var jevnspilt, og det var gjestene fra Romerike som tok ledelsen på straffe. Keeper Kert Kütt greide å slå vekk ballen fra en av Skårers angripere som kom alene igjennom, men dommeren mente at han også hindret spilleren på ulovlig måte. Dermed 0-1. Men skåringen tente Valdres, og det tok ikke lang tid før Dan Mönell sørget for utligning. Svensken brukte fysikken til å komme seg rundt ved dødlinja, la knallhardt inn i feltet der en av Skårers forsvarere satte ballen vakkert i mål.

Andre omgang var bare minuttet gammel da Valdres fikk frispark fra tjue meter. Thomas Brekken sendte i vei en markkryper som gjestenes keeper greide å fomle i mål. Keepertabbe! Valdres hadde et godt tak på kampen etter dette. Selv om romerikingene hadde ballen mye, greide de ikke å produsere sjanser, og det som kom tok keeper Kert Kütt seg greit av. Skårer ble slitne på slutten, noe Dan Mönell benyttet seg av. Svensken kom alene igjennom etter 80 og 92 minutter, og satte ballen sikkert i mål ved begge anledninger. Dermed klar Valdres-seier i en forholdsvis jevnspilt kamp.

DSC_4191.JPG

Alene på topp: Joakim Wiik fikk blomster etter å ha gjennomført sin kamp nr. 163 for Valdres FK

Selv om det ble tre poeng og tre plussmål, var det ikke festfotball som ble levert på Blåbærmyra i går. Men ungdommene gjorde en meget bra innsats, samtidig som Dan Mönell og Kert Kütt dominerte i hver sin ende av banen. Men skal Valdres ha mulighet til å henge med i toppen framover, må laget forsterkes. Og det bør helst skje før den vanskelige bortekampen mot Nordstrand i neste runde.

Drageberget kåret Thomas Brekken til dagens beste.