Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

Skårer Valdres?

Det har gått tungt for Valdres så langt i høstsesongen, men kanskje kan det bli flere mål når Skårer kommer på besøk på Blåbærmyra. For Joakim Wiik (bildet) vil det i alle tilfelle bli en spesiell kamp.

Wiik kommer nemlig til å toppe Valdres FKs "adelskalender" etter lørdagens møte med Skårer. Før kampen står både han og "Baja" Rundbråten med 162 kamper for Valdres, lørdag ettermiddag kommer nok Joakim Wiik til å stå alene på topp. - Hvis jeg ikke setter ham ut da, sier trener Atle Johannessen.

Det kommer nok ikke Johannessen til å gjøre, for både lagkaptein Øyvind Lund og høgreback Erlend Flaten må stå over lørdag. Lund har såkalt "jumpers knee", noe som betyr at han må ta det rolig en stund. Forhåpentligvis er han tilbake igjen til kampen mot Nordstrand neste helg. Flaten har fått konstatert et nytt brudd i armen. Det blir derfor et ungt lag Valdres kommer til å stille i lørdagens kamp.

Trener Johannessen rapporterer at både Mönell og Heremic viser tegn på at høstformen er i anmarsj. - Gutta veit sjøl at det som ble prestert mot Jevnaker ikke var bra nok, og er veldig revansjesugne. Skårer på sin side har vist bra framgang, og i forrige kamp ble det 2-1 seier over Oslo City. Johannessen kjenner Skårer som et lag med mye fysikk, med voksne og "tunge" spillere. Spørsmålet er om ungdommelig pågangsmot og fart kan holde mot voksne og sterke karer.

Møt opp for å se Valdres FK i deilig sommervær! Sjansen kommer kanskje ikke igjen!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 24.04 kl. 19.29
Valdres FK - Nordre Land
G19 Elite
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR