Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Damene fikk revansje mot Sander/Skarnes

Vi reiste avgårde med 12 spillere i bussen. Dette er en av de få kampene på naturgress. Det var forøvrig en fin gressmatte :-)

Det såg fort ut som om det var vi som hadde hjemmebane. Vi tok tak i kampen fra start, ganske så innstilte på å revansjere det urettferdige tapet sist vi spilte mot Sander/Skarnes (for 14 dgr siden). Vi spilte fin fotball, og motstander ble springende veldig mye imellom. Vi skapte 3 svære målsjanser i løpet av kampens ti første minutt. Så etter et kvarter, sender Anja en ball gjennom til Anita. Hun finter ut bakerste spiller, løper seg fri og setter ballen i et hjørne og keeper i andre. 1-0 til Valdres. Vi fortsetter å kjøre kampen, og skaper 5-6 situasjoner alene med keeper i løpet av omgangen. I tillegg har Viktoria et skudd som går i tverrliggeren. Sander/Skarnes skaper svært lite i 1.omg. De har en god målsjanse. 2. omgang starter som første slapp. Vi har i løpet av omgangens ti første minutter 3 SVÆRE sjanser. Ubevisst sniker det seg inn en tanke om at: dette blir en slik kamp igjen, der vi har masser av sjanser, og så scorer motstander på en av sine få...... Utover i 2.omg kommer SAnder/Skarnes mere med, dog uten å skape de store sjansene. Mariann og resten av backrekka holder unna. I denne perioden kommer vi også til 2 sjanser alene med keeper. Kampen ebber ut med 1-0 seier til Valdres, ALT for lite etter spill og sjanser, men 3 poeng smakte :-)

Hele laget skal ha honnør i dag, men Monica var svært god sentralt i dag. Mariann ryddet godt opp bak, og Thea tok seg av det som kom. Dette var siste kamp før ferien. Seieren førte oss opp på 3.plass med 14 poeng. Nå skal vi trene et par uker, og så blir det ferie:-)