Berget ett poeng

Damene slet lenge mot Lunner på Blåbærmyra i kveld, men en scoring av Øyfrid Sørumshaugen (bildet) etter 74 minutter berget uavgjort og ett poeng.

Gjestene fra Hadeland tok ledelsen etter seks minutter. En fin forsering på høgresida førte til innlegg som ble satt i mål fra kort hold. Dette var også omtrent det eneste som skjedde foran mål i første omgang. Valdres slet med å få angrepsspillet til å sitte, og skapte ikke en eneste kvalifisert målsjanse før pause.

Valdres hadde stort sett god kontroll bakover, og lagkaptein Mariann Nereng Berg var nok lagets beste i kveld. Keeper Thea Sandsengen ble også satt på noen prøver, og reddet kanskje kvelden for Valdres ved å avverge da en Lunner-spiller var alene igjennom midtvegs i andre omgang. Etter dette begynte også Valdres-jentene å skape sjanser, og etter 74 minutter fikk Øyfrid Sørumshaugen et fint gjennomspill. Øyfrid brukte fysikken til å vinne duellen med Lunners forsvar og satte inn 1-1.

DSC_2508.JPG

Stor jubel for utligning til 1-1.

Positivt for Valdres er det at kveldens tropp var den fyldigste så langt i år. Spesielt gledelig er det at storscorer Anita Strand var på plass igjen etter langvarig skade. Anita fikk prøve seg de siste ti minuttene i kveld. Ellers satt som nevnt forsvarsspillet bra, mens presisjonen ble for svak framover på banen.