Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Klart for årets høgdepunkt

Lørdag 16. mai er det klart for årets høgdepunkt når det gjelder fotball: Lokaloppgjøret Hallingdal - Valdres på Gol. Dan Mönell (bildet) er klar.

Vertene fra Hallingdal vil satse alt på å ta skalpen på Valdres, noe valdrestrener Atle Johannessen er fullt klar over. - Vi vet det blir en knallhard kamp,- at det blir krig. Johannessen rapporterer at troppen hans er klar til kamp, bortsett fra Erlend Flaten som brakk armen i forrige kamp mot Nordstrand. Flaten ble gipset på søndag, og må holde seg i ro i fire uker. Men ellers er både formen og humøret bra, forteller Valdres-treneren.

Gol på sin side rapporterer om full tropp. Hallingene har kommet bra i gang i debutsesongen  i tredje divisjon, men var ikke heldige forrige runde mot Oslo City. En svak førsteomgang, som oslolaget vant 3-0, ødela sjansene for poeng. Men på hjemmebane har hallingene vært sterke, noe som bl.a. serieleder Ready fikk erfare. Ready fikk sitt hittil eneste poengtap i 2-2 kampen på Gol.

Det er ventet mange valdriser på Gol lørdag, og vi tipper at valdrisene vil prege både Gol sentrum og tribunen på Hallingmo. Så spørs det hvem som kommer til til å prege begivenhetene på kunstgraset.

 

Odds

Unibet:

H 3,30          U  5,00     B   1,62

Nordic Bet:

H 3,00          U  5,00      B  1,70

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR