Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Klart for årets høgdepunkt

Lørdag 16. mai er det klart for årets høgdepunkt når det gjelder fotball: Lokaloppgjøret Hallingdal - Valdres på Gol. Dan Mönell (bildet) er klar.

Vertene fra Hallingdal vil satse alt på å ta skalpen på Valdres, noe valdrestrener Atle Johannessen er fullt klar over. - Vi vet det blir en knallhard kamp,- at det blir krig. Johannessen rapporterer at troppen hans er klar til kamp, bortsett fra Erlend Flaten som brakk armen i forrige kamp mot Nordstrand. Flaten ble gipset på søndag, og må holde seg i ro i fire uker. Men ellers er både formen og humøret bra, forteller Valdres-treneren.

Gol på sin side rapporterer om full tropp. Hallingene har kommet bra i gang i debutsesongen  i tredje divisjon, men var ikke heldige forrige runde mot Oslo City. En svak førsteomgang, som oslolaget vant 3-0, ødela sjansene for poeng. Men på hjemmebane har hallingene vært sterke, noe som bl.a. serieleder Ready fikk erfare. Ready fikk sitt hittil eneste poengtap i 2-2 kampen på Gol.

Det er ventet mange valdriser på Gol lørdag, og vi tipper at valdrisene vil prege både Gol sentrum og tribunen på Hallingmo. Så spørs det hvem som kommer til til å prege begivenhetene på kunstgraset.

 

Odds

Unibet:

H 3,30          U  5,00     B   1,62

Nordic Bet:

H 3,00          U  5,00      B  1,70

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR