Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

- Usexy!

- Usexy og kjedelig! Det var trener Atle Johannessens kommentar til oppsettet fra Norges Fotballforbund for første runde i cupen. Valdres FK møter Gjøvik-Lyn på Blåbærmyra onsdag 22. april. Her blir det gjensyn med Manu Hervas (bildet t.h.) og andre ex-valdriser

Gjøvik-Lyn og Valdres har møttes en rekke ganger de siste åra, både til seriekamper og treningskamper. Det var derfor ikke den mest interessante motstanderen en kunne få, mener Johannessen.

Det er også et faktum at Valdres har et dårlig tak på gjøvikenserne. Fram til i dag har det aldri blitt Valdres-seier i lokalderbyene, verken i den ene eller andre sammenheng. Lett blir det heller ikke nå, ettersom Gjøvik-Lyn i år har et bedre mannskap enn noen gang tidligere etter at de returnerte til 2. divisjon.

Blant de det blir gjensyn med er en gjeng tidligere valdriser: Både Manu Hervas, "Pachu" Martinez, Joar Hoberg og "Mac" Laham spiller nå i blått og kvitt for Gjøvik-Lyn. I tillegg har sjefen sjøl, Morten Skjærstad, en fortid som trener for Valdres.

Før cupoppgjøret er det serien som gjelder. Valdres starter serien i morgen, lørdag, med kamp mot Oslo City i hovedstaden. Atle Johannessen varsler endringer i startelleveren, selv etter det som var en svært god kamp mot Ottestad.

Johannessen sier han har fått en del informasjon om Oslo City, og mener at det blir nødvendig å spille smart bakover på banen. Oslolaget har mye fikst småspill med fine kombinasjoner. Forsvaret kan derfor bli satt på større prøver enn det ble mot Ottestad.

Kampen begynner 16.00

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR