Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Stor framgang, men knepent tap mot Hønefoss BK 2

Lørdag spilte vi treningskamp mot Hønefoss BK 2 på AKA Arena. Dette var Kert Kütts første kamp siden han signerte. I tillegg hadde vi med oss to prøvespillere, Haris Beresic fra Sverige og Vitalijs Zils fra Latvia.

Hønefoss´ førstelag spilte treningskamp mot Notodden rett i forkant, og stilte dermed med mange av spillerne i førstelagstroppen i første omgang mot oss. I andre omgang byttet de inn mange av juniorspillerne.

Første omgang starter fantastisk for oss. Det første som skjer i kampen er at Ørjan og Flaten jobber godt på høyrekanten og får lagt inn til prøvespiller Haris som scorer. Etter det har Hønefoss mye ball. I sitt 3-5-2-system klarer de dyktige sentrale midtbanespillerne å spille hurtig oppver banen, men skaper ikke mange sjansene i starten. Men de får betalt ved et straffespark midtveis i omgangen. Vi klarer å stå godt imot, med spesielt Jonas og Morten. Vi klarer ikke å skape noe særlig av sjanser, men slipper ikke mye til. Vi tar pause med 1-1.

I andre omgang bytter HBK 2 mange spillere og kvaliteten hos dem faller betraktelig, selv om de fortsatt viser at de har spennende og spillende juniorer. Spillet jevner seg mer ut, vi har mer ball, skaper mer foran deres mål enn de gjør foran vårt. Sæbu kommer inn etter sin ankelskade og viser at han er på god vei. Halvorsen kommer til muligheter fra venstrekanten og Eivind gjør nok et godt innhopp på a-nivå. Kampen ligger og vipper, men HBK 2 klarer å spille seg igjennom oss på kontring og sette 2-1 rett før slutt. Skuffende å tape denne kampen, men gjennomføringen av kampen var mye bedre enn forrige helg mot Gran (1-3).

Laget: Kert, Flaten - Jostein - Øyvind - Brekken, Jonas - Morten, Ørjan - Vitalijs - Wiik, Haris Bytter: Sæbu, Halvorsen, Eivind. Ubenyttede: Arild, Sindre, Erland

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR