Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Keeperakademiet starter søndag

Søndag 8. mars går startskuddet for Valdres FKs tilbud til keepertalenter i Valdres. Målet er ikke så lite: Å bringe fram en landslagsaktuell keeper (for aldersbestemte landslag) i løpet av fem år.

Det er Valdres FKs nye keeperkjempe Kert Kütt som kommer til å ha hovedansvar for treningene. Kütt har vært profesjonell keeper i 15 år, med spill på øverste nivå i Estland og Finland. Han vet derfor godt   hva som skal til for å utvikle en toppkeeper. I tillegg kommer Atle Johannessen   selv til å delta, samt   legendariske «Baja» Rundbråten.  Johannessen har tidligere trent blant andre   landslagskeeper Frode Grodås, mens «Baja» nok ikke trenger noen nærmere presentasjon etter årene i mål for Valdres FK.

Akademiet kommer til å ha treninger en gang i uka, og første samling blir søndag kl. 18 på Blåbærmyra. På samlingene vil hver enkelt keeper få personlig oppfølging av trenerne. - Å være keeper  er mye mer enn å redde skudd, slo Johannessen fast.  Det dreier seg blant annet om å sette spillet i gang og å styre eget lag fra mål. Keeperen skal kunne flytte utespillerne rundt som sjakkbrikker, sa Valdres-treneren til   fremmøtte spillere og  ledere.

-Er jenter også velkomne, var et av spørsmålene fra salen.  Jenter er svært velkomne, var svaret fra Kütt og Johannessen. Det er positivt for miljøet at jenter deltar. I tillegg har ofte gutta mye å lære av hvor seriøst jenter tar treningene. - Selv om det foreløpig bare er gutter som er påmeldt, håper  derfor trenerne at det møter keepere av begge kjønn til første økt på søndag. I tillegg ble både foreldre og ledere ønsket velkomne til å overvære treningene. Trolig kan det være gode tips og ideer  å ta med hjem til egen klubb.

PS. Det er ennå ikke for seint å melde seg på.

 



Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR