Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Lokale gutter mot Hallingdal

Det blir et lag bestående kun av lokale gutter som Atle Johannessen sender utpå mot Hallingdal lørdag. Robert Rabben (bildet) er tilbake, og kommer innpå i løpet av kampen.

Avspark i Valdres Storhall tas lørdag kl. 15, og det blir et  ungt og lokalt lag som stiller for Valdres i denne første kampen. Hverken Kert Kütt, Jonas Jørgensen, Dan Mönell eller Haris Heremic er for tida i Valdres. Men Robert Rabben er ferdig med førstegangstjenesten og klar for kamp. Rabben er nok ikke helt i kampform, mener trener Atle Johannesssen, så han kommer ikke til å starte. Men et innhopp blir det.

På keeperplassen kommer Knut Ole Ranheim og Arild Bø til å stå en omgang hver. Arild Bø bor nå i Øystre Slidre og jobber på Dokka, så han kommer til å være med i årets tropp.

Trener Atle Johannessen har ellers vært innafor dørene i den nye hallen, og synes at forholdene er helt fantastiske. Det er derfor med stor glede og forventning han ser fram til første kamp. Banedekketekket er glimrende og alt ligger til rette!

Johannessen synes forøvrig at Valdres Storhall er et noe fargeløst navn, og foreslår isteden "Stølen" ! Det skulle i alle fall være en passelig plass å ha kamp mellom Valdres og Hallingdal!

Vi ønsker velkommen til et historisk øyeblikk!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR