August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Avspark tatt i Valdres Storhall

Avspark i valdres Storhall ble tatt i dag kl. 15. Det var Erlend Sæbu som fikk æren av å åpne ballet, og første pasning gikk til mannen som har hovedæren for den nye hallen, Torger Fosse.

Fosse startet kampen for Valdres FK, men trener Atle Johannessen lot ham få bare fem minutter på banen! Etter det var det bare unge valdriser å se i de røde trøyene. Det ble en kamp mellom to ungdommelige lag fra Hallingdal og Valdres, der ungdommene fra nabodalføret viste seg hakket sprekere enn våre.

Hallingdal vant kampen 2-0, etter to mål tidlig i første omgang. Første skåring kom etter 10 minutters spill: Hallingene fikk corner og headet ballen i mål oppe i høgre hjørne (se bilde.) 0-2 ble det ti minutter seinere. Et frispark fra omkring 30 meter gikk rett i mål, etter at valdreskeeper Knut Ole Ranheim feilberegnet ballen. Valdres greide ikke å spille seg til mange sjanser, nærmest var Joakim Halvorsen da han satte ballen i stanga etter å ha blitt spilt gjennom med en flott langpasning fra Andreas Nyhagen.

DSC_5601.JPG

Hallingdal tar ledelsen.

Valdres satte innpå nye folk ved halvtid, blant dem Robert Rabben som er hjemvendt etter endt militærtjeneste. Rabben fikk prøve seg en halvtime på topp, men det siste kvarteret opererte han på den normale backplassen. Det ble en bedre andreomgang fra Valdres sin side, men mål ble det ikke av det. Dermed ble det tap i den første kampen i Valdres Storhall.

PS! I året 2015 har Valdres FK spilt ni treningskamper, og tapt hver eneste en!

Startoppstilling i dag: Knut Ole Ranheim, Andreas Nyhagen, Thomas Brekken, Erlend Flaten, Lars F. Brateng, Øyvind Lund, Sindre Veltun, Erlend Sæbu, Sindre L. Bolstad, Joakim Halvorsen og Kasper Dyve.

Inn i 2. omgang: Arild Bø (keeper), Robert Rabben, Lars E. Sætrang, Anders Grøndahl, Jonas Hauge, Ørjan Vilhelmshaugen og William Nissen

Joakim Halvorsen ble før kampen tildelt Dragebergets bestemannspris for 2015.