Valdres FK - Gjøvik-Lyn 2 » Gjensidigebanen KG » 25. september 2023 20.00
Seniorlagene
Valdres FK - Gjøvik-Lyn 2
Gjensidigebanen KG
25. september 2023 20.00
Valdres/Fagernes  -  Nordre Trysil/Trysil
Jordet stadion
Knut Olav Veimodet: 16 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Borteseier!

Valdres tok en etterlengtet borteseier da det ble 2-1 over Lyn 2 på Kringsjå sent mandag kveld. Etter fire strake bortetap smakte det ekstra godt med tre poeng i hovedstaden.

Det var Dan Mønell som ga Valdres ledelsen etter 22 minutter. Mönell førte ballen fra langt inn på egen halvdel, rundet det som var av motspillere før han satte ballen i mål. - En oppvisning av tempo og ballbehandling, var Atle Johannessens karakteristikk.

Lyn utlignet i andre omgang, men Valdres sikret seieren ved Haris Heremic etter 85 minutter. Det var et meget bra angrep fra Valdres, der ballen gikk fra Dan Mönell via Anders Grøndahl og til Haris, som headet i mål.

Valdres hadde i tillegg et par kjempesjanser ved Haris og Sanin Muminovic, men to mål rakk altså til en etterlengtet borteseier. - Laget fungerer ikke på samme måten som i vårsesongen, sier trener Johannessen, men det er heller ikke å vente etter alle utskiftingene. Denne gangen måtte Erlend Sæbu over med karantene, men han er tilbake til årets siste heimekamp kommende lørdag. Det er også sannsynligvis Thomas Brekken, som måtte byttes ut mot Lyn etter et kraftig støt i de bakre regioner.

 

 

Laget:

1 Kert Kütt
4 Anders Grøndahl
11 Thomas Brekken
15 Øyvind Lund
17 Lars Emil Sætrang
6 Kasper Dyve
7 Sanin Muminovic
9 Simen Høglien
10 Joakim Halvorsen
19 Haris Heremic
22

 Dan Mönell

12 Atle Johannessen
2 William Nissen
3 Ørjan Vilhelmshaugen
8 Jonas Hauge
14 Sindre Brekke Veltun

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR