Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Målfest på Blåbærmyra

Det hadde bare gått tredve sekunder da ballen havnet i Vang-målet for første gang. Øyfrid Sørumshaugen fikk en fin pasning, lurte av et par forsvarsspillere og satte ballen i mål. Men bare fem minutter seinere utlignet gjestene. En av Valdres-forsvarerne ble for ivrig inne i feltet og ga bort et helt unødvendig straffespark. Like etterpå kunne gjestene tatt ledelsen etter å ha fått forært ballen på sølvfat inne i Valdres-feltet, men Thea Sandsengen i mål gjorde en flott redning og fikk slått ballen i stanga.

Mot slutten av omgangen fikk Valdres to kjappe scoringer. Først løp Anja Kampen Hamre gjennom Vang-forsvaret og satte ballen sikkert forbi keeper. Så kom dagens fineste scoring: Marte Frydenlund Rabben fikk ballen med ryggen mot  mål, men vendte bort et par motstandere på sekstenmeteren og satte ballen helt oppe i vinkelen. Dermed 3-1 til pause.DSC_8414.JPG

Thea Sandsengen gjorde en god kamp i mål.

Andre omgang ble en oppvisning i godt angrepsspill fra Valdres sin side. Anja Kampen Hamre dro til med storslegga fra kanten av feltet og gjorde 4-1, og Øyfrid gjorde fem etter en svak avklaring fra Vangs forsvar. Øyfrid meldte seg på nytt etter 69 minutter, med en fin vending og påfølgende skudd i mål. Ti minutter før slutt var det Pia Wetlesen sin tur. Pia fikk en fin stikker, løp i fra sin forsvarer og satte ballen forbi keeper.

Valdres viste i dag angrepsspill av høg kvalitet. Jentene viste en del flotte kombinasjoner og satte motstanderens forsvar ut av spill med gode gjennomløpninger gang på gang. Det ble dermed den tredje seieren på rad, og Valdres klatret opp til fjerdeplass på tabellen. Men det faktum at Valdres greide å stille bare elleve spillere til en hjemmekamp antyder også noe av årsaken til at laget ikke ligger enda høgere oppe.

Fotoalbum fra kampen blir lagt ut på Facebook i kveld.