Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Ungt lag mot Herd

Fungerende trener Joakim Wiik gjør tre endringer på laget som stiller til den viktige kampen mot Herd lørdag. Det betyr at det er et lag av unge og forhåpentligvis sultne unggutter som slippes utpå Blåbærmyra. Kristoffer Jeppsson (bildet) er bland de eldre.

Jostein Hauge Volden kommer inn i midtforsvaret og forskyver "Kigen" Karenstuen til benken. Erlend Flaten erstatter Robert Rabben som er ute med karentene, og på topp kommer Erlend Sæbu inn for en skadet Simen Høglien. Dermed blir det et ungt og lokalt lag som Wiik presenterer i denne kampen som er så viktig både for Herd og Valdres.

Vårkampen i Ålesund endte uavgjort, og etter den tid har hverken Herd eller Valdres samlet mange poeng. Det er derfor et realt bunnoppgjør som står for tur. Taperen her vil trolig få store problemer med å berge plassen i divisjonen. Herd melder om et topp motivert lag og ser kampen som "en god mulighet til endelig å få en seier". Seieren skal komme ved "å spille smartere enn Valdres"...

Så får vi se på lørdag hvem som er smartest og hvem som greier å mobilisere mest innsats for tre superviktige poeng.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR