Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Ledet 3-1, men tapte

Valdres FK junior møtte Raufoss til første kamp i Eliteseriens høstavdeling. Raufoss trakk til slutt det lengste strået.

Vinneren av serien går til Interkrets, og to av de 3-4 antatte favorittene møttes i første runde. Raufoss har i år et fantastisk juniorlag, som gikk gjennom Dana Cup uten å slippe inn mål, samt vant vårsesongen i elite med soleklar margin. Flere av spillerne har erfaring fra 3. divisjon. Valdres stilte med mange av sine beste juniorer, og kun Andreas Dyve manglet. Altså mange med kamper i 2. divisjon.

Kampen gikk i et stort tempo, med to gode lag og fantastisk gode fotballspillere med gode ferdigheter på begge lag.

Valdres tok ledelsen 1-0 ved Ørjan Sørflaten tidlig og dobla til 2-0 ved samme mann før Raufoss reduserte til 2-1. Når Valdres så gikk opp til både 3-1 ved Sørflaten rett før pause så det bra ut. Mens Raufoss hadde mest ball var Valdres ekstremt effektive og presise på spill i lengderetning.

Andre omgang startet bra for vår del, og vi hadde to gigantiske muligheter til å gå opp i 4-1 i løpet av de 10 første minuttene. Uten uttelling. At det sprakk totalt opp defensivt for Valdres i perioden fra 58. til 65. minutt førte til at Raufoss scoret tre kjappe mål og gikk opp i 3-4-ledelse.

De 10-15 siste minuttene etablerte Valdres et gedigent trykk på Raufoss, men maktet ikke å få uttelling på sjansene. Dermed 3-4 og tap i seriens første kamp mot Raufoss' beste juniorer.

Laget:
Simen Kjellgreen, Erlend Flaten, Bjørnar Sæthershagen, Jostein Volden, Eivind Ringen, Morten Nerli, Kasper Dyve, Joakim Halvorsen, Erlend Sæbu, Lars Fredrik Brateng, Ørjan Sørflaten.

Innbyttere:
Sindre Bolstad (66. min for Brateng), Erland Meldal (70. min for Sæbu), Simen Fugllien (82. min for Halvorsen), Kristian Hovi (86. minutt for Sørflaten)
 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR