Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Klart for viktig bunnoppgjør

Det er klart for "sekspoengskamp" på Blåbærmyra lørdag mellom nummer tolv og tretten på tabellen. Valdres er fortsatt plaget av skader, men et lyspunkt er at Kalle Neale nå er klar igjen for spill. Greier valdrisene å reise seg igjen etter knock-outen på Elverum? Her er Leifs tanker om kampen.
 Vi ønsker alle velkommen til et spennende oppgjør på Blåbærmyra når vi tar imot Rødde. Et lag med flere spennende enkeltspillere. Her skal vi være obs på en god motstander som kommer til å gjøre det vanskelig for oss. Allikevel har vi hatt gode treningsuker i det siste, så mulighetene for seier er så absolutt tilstede.
Tabellen er mer eller mindre delt i to, der det mellom lagene på hver halvdel skiller ytterst få poeng. Både vi og Rødde ligger på nedre sammen med 6-7 andre lag, der det kun skiller 3-4 poeng fra 14. plass og opp til 9. plass. Fra runde til runde vil tabellen endre seg, så fokuset vårt er på gode prestasjoner og utvikling. Og at det over tid skal gi gevinst.
Vi sliter fremdeles med sentrale spillere ute i hver eneste kamp. Og vi benytter alltid noen som ligger på grensen til spilleklare. Denne gangen er Rafael Turczyn, Desmond Chappy og Joakim Wiik med sikkerhet ute. Alonso Gonzales har spilt en del i det siste, men er mest sannsynlig ikke med fra start denne gangen. Kalle Neale er aktuell for en tropp, og det er svært gledelig. Troppen er lik som sist med unntak av at Joakim Wiik er ute og at Kalle Neale kommer inn som erstatter.
Store forandringer i startoppstillingen fra forrige kamp blir det neppe. Prestasjonen var langt bedre enn resultatet, når man tar i betraktning at vi møtte divisjonens klart beste lag i bortekamp. Og at de var en del hakk over oss som enkeltspillere, lag og i alle faser av fotballspillet. Elverum hadde tempoet fra fjorårets 1. divisjonsspill inne. Vi forventet ikke å skape all verden offensivt mot Elverum, eller at vi skulle styre kampen. Og slik ble det også. Gutta la ned en enorm defensiv innsats i 90 minutter. Vi bygger videre fra det arbeidet og at vi holdt nullen i 62. minutter. Synd med de enkle målene siste halvtimen, selv om Elverum vant fortjent.
Mot Rødde forventer vi et helt annet kampbilde med mer god angrepsfotball som er vårt kjennetegn. Kombinert med den samme ærlige innsatsen og positiviteten så er mulighetene for seier være innen rekkevidde. På trening har vi jobbet med momenter fra Elverum-kampen, der vi har forsterket det vi var gode på, og forhåpentligvis forbedret det vi ikke behersket godt nok.

Med vennlig hilsen

Leif Tsolis, A- trener

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR