Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Tap i Molde

Valdres tok en tidlig ledelse på Aker Stadion ved "Mac" Laham (bildet), men Molde 2 snudde kampen med to mål i andre omgang.

Valdres åpnet bra i dag, og alt etter to minutter satte "Mac" Laham  ballen i nettet. Det var et angrep på venstresida der Desmond Chappy driblet seg fram, sendte ballen til Mac som scoret fra 7-8 meter. Valdres hadde initiativet i første del av kampen, men Molde kom sterkere utover i omgangen, ifølge oppmann Johnny Fjeld. "Kigen" Karenstuen måtte ut med strekk mot slutten av omgangen, og ble erstattet av Jostein Hauge Volden. 0-1 holdet seg til pause.

I første halvdel av andre omgang var det Molde som styrte kampen. Moldelaget inneholdt fire av spillerne som satt på benken mot Haugesund fredag, og greide etterhvert å sette to baller bak Varpestuen i valdresmålet. Begge var gjennomløpninger der valdresforsvaret stod høgt. Den første ble satt til høgre for Varpestuen, mens den andre var en lobb. Etter dette presset Valdres, og hadde mange gode sjanser til å utlikne. Men ballen ble enten rededet på streken, gikk i spillere eller ble reddet av keeper. Dermed ble det tap, kanskje noe ufortjent, men det er jo en nokså mager trøst.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR