Scoret på alt!

Det stod 2-1 til Valdres G 16 over Lunner etter 63 minutter i dag. Men deretter gikk Valdres-angriperne amok og scoret på alt som var. 7-1 stod det da dommeren blåste av etter 80 minutter på Blåbærmyra.

DSC_5223.JPGValdres tok ledelsen tidlig i kampen ved Benjamin Vidme Skattebo, etter at en ball over Lunner-forsvaret hadde åpnet vegen til mål. Lunner utlignet ikke lenge etterpå, men Benjamin utnyttet en feil fra keeper og satte inn 2-1 til Valdres fem minutter før pause.DSC_5299.JPG

Første omgang hadde ikke vært allverden fra noen av lagene, og det fortsatte i samme sporet fram til vel timen var spilt. Da stod Valdres for kampens flotteste scoring: Laget spilte seg igjennom på høgresida, Vegard Ringen sendte et presis innlegg inn foran mål og Arthur Øverseth headet ballen i nettet med fynd og klem. Tatt ut av læreboka! Deretter forsatte Valdreå å bøtte inn mål:DSC_5281.JPG

4-1: Marius Bråten er på rett sted til rett tid og setter inn en retur fra keeper.

5-1: Sivert Bakkene blir spilt igjennom og scorer sikkert.

6-1: Artur Øverseth legge ballen elegant ned i feltet og setter den bak keeeper.

7-1: Sivert Bakkene løper på nytt gjennom Lunner-forsvaret og scorer.DSC_5319.JPG

Til tross for storseieren mener Tommy Enger i trenerteamet at dette ikke var beste kampen Valdres har spilt i år. Til det var det for mye rusk i maskineriet den første timen. Men de siste tjue var glimrende, og effektiviteten makeløs!

Valdres står dermed med to seire og en uavgjort på de første tre kampene.