G19 seiret i første Elitekamp

Valdres møtte Faaberg til første kamp i elite denne sesongen. Kampen gikk på gamle erværdige Jorekstad, og selv om Faaberg gikk opp til 1-0 etter omtrent fem minutter vant vi kampen 4-1.

Første omgang var preget av at vi ikke maktet å få kampen inn i vårt spor, og Faaberg ledet lenge kampen 1-0. Etter godt og vel 35 minutter scoret Jostein på en godt slått corner fra Morten, og skapte balanse i regnskapet til pause. 1-1.

I pausen ble spillerne og dagens kampledere Øyvind Nyhagen og Ørnulf Dyve enige om å skru opp tempo på kula og være bestemte i vår ballbesittende stil. Det ga umiddelbart resultater: Erlend S bredsidet ballen i mål til 2-1 etter et inlegg fra Ørjan, Lars Fredrik gjorde 3-1 når han tok med seg ballen opp til 16-meteren fra sin høyreback og banket ballen kontant i nota. 4-1 kom like før slutt når Ørjan ble flott spilt gjennom og vane tro var sikker 1v1 med keeper.

Alt i alt en mindre god førsteomgang, mens vi gjør en godkjent andreomgang.