27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Israil Edilsultanov: 1 mål

Årets første seier!

Valdres gjorde det unødvendig spennende på Blåbærmyra i dag, men hverken brent straffe eller selvmål kunne hindre at det ble årets første trepoenger. Bildet: "Mac" Laham, Jesper Modig og Alonso Sanchez Gonzalez satte inn målene.

Dagens førsteomgang ble en nokså stille affære. Begge lagene produserte en del halvsjanser, men den store dramatikken lot vente på seg. - Helt til andre omgang. Det var "Mac" Laham som startet moroa etter at en time var spilt. Mac fikk anledning til å fyre av et skudd fra kanten av sekstenmetere, og til alles overraskelse - keeper, publikum og kanskje Mac selv - skrudde ballen opp i hjørnet og i mål. Dermed 1-0. Et par minutter senere ble det to. Simen Høglien tok et frispark fra tjue meter, keeper måtte gi retur og Jesper Modig satte returen i mål. (Se bildet under.)DSC_5071.JPG

Valdres hadde en alle tiders mulighet til å sette spikeren i Træff-kista da romsdalingene ikke hang med på en Chappy-finte etter 71 minutter. Men Simen Høglien satte straffa over, og isteden scoret gjestene på frispark noen minutter senere. Dermed full kamp igjen.

DSC_5031.JPG

Mange dueller for "Kigen" Karenstuen i dag.

Men etter tter 89 minutter virket saken avgjort. Alonso fikk en fin stikker fra Andreas Dyve, og satte ballen kaldt over keeper og i mål. Men Valdres har en tendens til å lage vansker for seg selv, og godt inn i overtiden greide en av valdrisene å sette ballen bak Varpestuen og i eget nett. Ny spenning, men heldigvis blåste dommer Frydenlund  av kampen før nye ulykker oppstod. Dermed 3-2 og årets første seier.

Trener Leif Tsolis var godt fornøyd med tre poeng i dag, men spillet mente han ikke var bedre enn det som trengtes. Av hjemmekampene som er spilt så langt, mente Tsolis at dette var den svakeste. Pasningskvaliteten var ikke alltid bra og det skjedde mange feilvalg. Av spillerne  fremhever Tsolis Andreas Dyve og Desper Modig, mens Drageberget kåret Alonso Sanchez Gonzales til dagens valdris.

Valdres stilte dette laget:

Varpestuen

Brekken  Karenstuen   Modig   Wiik

Dyve, Alonso, Mac, Turczyn

Chappy, Høglien

Turczyn og Wiik ble byttet ut i pausen. Inn kom Heldal og Rabben. Brekken måtte gi seg etter et kvarter av andre omgang, og ble erstattet av Jostein Hauge Volden.