Uavgjort mellom Valdres og Skeid

Skeid startet best i først omgang, og sto for mye av spillet på sitt eget kunstgress første 20 minuttene. Valdres kom derimot bedre med utover i omgangen, selv om Skeid ledet 1-0 til pause.

I andre omgang var det et mye mer aggressivt Valdreslag som entret banen. Forflytningene gikk kjappere defensivt, det var bedre avstander mellom ledd og ballen gikk hurtigere offensivt. Det høstet Simen Høglien fruktene av på et velplassert straffespark nesten halvveis ut i andre omgang, etter at Andreas Dyve hadde blitt felt.

Ingen av lagene maktet å score ytterligere mål, og det ble dermed med et 1-1-resultat i vindføyka på Grefsen.

Valdres' lag: Varpestuen, Rabben, Karenstuen, Modig, Brekken, Dyve, Turczyn, Laham, Jeppsson, Høglien, Holmen

Kalle Neale spilte altså ikke kampen, slik det først var annonsert. Unge Erik Holmen tok over Neales plass i angrepet.

Innbyttere: Volden for Brekken, Brateng for Turczyn, Sæthershagen for Karenstuen og Nerli for Holmen.