Klare for G19 Elite etter 6-0 seier

Valdres G19 er klare for spill i elitedivisjonen for juniorlag i Indre Østland etter å ha slått Gran 6-0 på bortebane søndag.

Etter de tre første seriekampene sto vi med 6 poeng, og var avhengig av seier eller uavgjort for å avgjøre vår egen skjebne. Når det dermed sto 4-0 etter 25 minutter var det helt tydelig at vi var klare for å ta steget inn i elitedivisjonen, selv om Gran valgte å ikke stille med alle sine beste beste spillere fra start i denne kampen.

4-0 holdt seg til pause, og i pausen var vi opptatt av å nullstille og at hver eneste spiller skulle gjøre ting ordentlig, og yte sitt aller beste i andre omgang. I tillegg satte Gran inn 6-7 nye spillere og bød på mer motstand i andre omgang. I andre omgang maktet vi dermed å score to mål, og kunne scoret flere med bedre ro i avslutningsøyeblikket.

Helt OK levert kamp, som fører til at våre juniorer er klare for elitespill våren 2014. Dette er svært viktig for å få god motstand, i tillegg til å få et variert kamptilbud med ett lag i G19 elite og ett lag i 1. divisjon.

Lag:
Rune Østgård, Erlend Flaten, Bjørnar Sæthershagen, Jostein Volden, Eivind Ringen, Lars Fredrik Brateng, Morten Nerli, Kjetil Strandbråten, Vegard Opheim, Ørjan Sørflaten, Erlend Sæbu

Innbyttere:
Joakim Halvorsen (35 min for Strandbråten), Sindre Bolstad (35 min for Sæbu), Marius Sætre (25 min for Volden), Erik Holmen (25 min for Opheim) og Erland Meldal (20 min for Sørflaten)

Målscorere:
Jostein, Morten, Ørjan, Bjørnar, Erlend S, Vegard

Andre lag som er klare for elite er:

Raufoss, Kapp/Kolbu, Follebu/Gausdal, Faaberg, Kongsvinger, Elverum, Lunner og Ottestad

Brumunddal, Raufoss 2 og Nybergsund gjør opp om den siste finaleplassen 14. april