Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Raufosskamp og kickoff på lørdag!

Alle fotballinteresserte valdriser bør forlate heimen førstkommende lørdag. Da skal først våre gutter teste formen mot seriefavoritt Raufoss på Blåbærmyra, før det bli Kickoff på Fagernes Gjestegård på kvelden.

Raufoss har etterhvert stått fram som nokså klar favoritt til å vinne årets andredivisjon avd. 2. Våre gode naboer har imponert stort i treningskampene denne vinteren, der det bare er Lillestrøm fra Tippeligaen som har blitt for sterke. Sist helg ble det 0-0 borte mot adeccoligalaget Ull/Kisa. Totningene har ikke alltid hatt hellet med seg på Blåbærmyra, men vil nok være klare favoritter denne gangen mot et Valdres-lag som sliter med en del småskader, samt en for øyeblikket noe ufullstendig tropp. Uansett bør det bli et interessant oppgjør. Kampstart kl. 14.00.

Kl. 19.00 er det klart for Kickoff på Fagernes Gjestegård i regi av Drageberget. Her vil det bli presentasjon av årets spillere, samt tilstandsrapport fra trener Leif Tsolis og daglig leder Kjell Mære. Det vil også være en fin anledning for sosial omgang mellom spillere, supportere og andre interesserte.

Seriestarten er i år 21 april, andre påskedag. Når Kickoff kommer såpass tidlig, vel tre uker før, er det fordi påsken gjør det vanskelig å samle folk.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR