Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Juniorlaget herjet på Blåbærmyra

Juniorlaget spilte en flott kamp søndag, når de slo et godt Toten-lag 8-2 i elitekvalik for G19. Det var feiende flott spill som sørget for jubel i flott solskinn.

Før kampen var premissene satt: Kun ett av våre lag hadde mulighet til å kvalifisere seg for elite, etter at Junior 1 røk 5-1 mot Nordre Land tidligere i uken. Seier måtte til, og guttene gikk inn i kampen med mye energi.

Det var likevel Toten som gikk opp i ledelsen 1-0, men vi utlignet tidlig etter et kjempeforarbeid av Lars Fredrik som satte opp Ørjan Sørflaten. 1-1.

Utover i omgangen hevet vi spillet vårt, og fikk både 2-1 og 3-1. Etter pause scoret Toten først, som følge av en svært sjelden markeringsglipp på corner.

Etter reduseringen var det kun ett lag på banen, og vi scoret hele 5 ganger på de siste 30. minuttene. Verdt å merke seg er det at laget jobber fantastisk godt sammen, stadig er i bevegelse framover og at Sindre Bolstad får 3 assist på sine 20 minutter på banen, i tillegg til at en av våre to solide gudbrandsdøler, Erlend Flaten, scorer to mål i åpent spill fra sin backposisjon.

Målscorere:
Ørjan Sørflaten 3, Erlend Flaten 2, Lars F Brateng 1, Jostein Volden 1, Vegard Opheim 1

Laget:
Simen Kjellgreen, Erlend Flaten, Bjørnar Sæthershagen, Jostein H. Volden, EIvind Ringen, Kjetil Strandbråten, Morten Nerli, Lars Fredrik Brateng, Vegard Opheim, Erlend Sæbu, Ørjan Sørflaten

Innbyttere:
Joakim Halvorsen (30 min for Brateng), Sindre Bolstad (20 min for Strandbråten), Andreas Nyhagen (12 min for Nerli) 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR