Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

G 16 åpnet med tap

G 16 startet sesongen med kvalikkamp mot Raufoss på Blåbærmyra søndag. Det endte med tap 1 - 3, etter at valdrisene hadde ledet ved pause gjennom et frispark av Marcus Hermundstad, som ga Raufoss-keeperen store problemer (bildet).

Det var en jevnspilt kamp på Blåbærmyra i dag, der Raufoss vant på større effektivitet enn Valdres. Det så likevel lyst ut etter første omgang, der Marcus Hermundstad ga Valdres ledelsen med et frispark fra ca. 20 meter som gikk rett i mål. Ellers var førsteomgangen nokså sjansefattig og ikke altfor underholdende.

Etter pause hadde Valdres ballen mye, men ble felt av tre kontringer fra Raufoss et stykke ut i omgangen.. Valdres stod høyt med forsvaret, og gjestene fikk store rom til å kjøre overganger. På den andre siden talte vi minst tre store målsjanser til Valdres, men avslutningene var ikke gode nok. Dermed ble det tap i en kamp våre gutter lenge hadde et veldig godt tak på.