27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Israil Edilsultanov: 1 mål

Tre livsviktige poeng!

En scoring av Anita Strand etter 89 minutter avgjorde kampen mot Nordre Trysil på Blåbærmyra søndag. Det var nok til å sende Valdres vekk fra bunnplassen på tabellen.

Kampen på Blåbærmyra bar preg av å være en bunnkamp. Det var stor innsats, men sjelden stor fotball. Valdres hadde et godt grep på begivenhetene i første omgang, og tok ledelsen etter 43 minutter ved Anita Strand. Anja Kampen Hamre la et godt innlegg foran mål, og etter at Trysils keeper reddet i første omgang satte Strand returen i mål.

Trysil kom adskillig bedre med i andre omgang, og utlignet etter 16 minutter. Valdres-forsvaret ble for passivt ved denne anledningen, og et innlegg fra venstre kanten ble satt forbi Hanne Bjørgan og i mål. Etter dette produserte tryslingene flere store sjanser, men enten gikk skuddet utenfor eller så greide en god Hanne Bjørgan å avverge.DSC_1194.JPGMona ildiko Hegdal gjorde en god jobb på midtbanen.

Det så ut til å ende uavgjort på Blåbærmyra, da Valdres fikk corner etter 89 minutter. I feltet dukket Anita Strand opp og satte ballen inn i hjørnet, uten mulighet for Trysils keeper. Dermed 2-1 og tre livsviktige poeng til Valdres FK i kampen for å overleve.