Tapte på nytt en jevn kamp

Valdres tapte 2-3 mot Pors i Porsgrunn i ettermiddag. Dermed ble det et nytt tap i en kamp der Valdres spillemessig var vel så bra som motstanderen. Nå kan det bli en spennende høst for Skouboes menn.

Pors brukte bare et par minutter på å ta ledelsen i dag. Dommeren mente Joakim Wiik handset i feltet, og dermed straffe. 2-0 ble det etter ni minutter da en Pors-spiller fikk stå alene og heade ballen i mål. Deretter kjemper Valdres seg tilbake i kampen og gikk opp til 2-2 med mål av Kalle Neale og Alonso Sanchez Gonzales. Etter 34 minutter sviktet imidlertid markeringene i valdresforsvaret nok en gang, og dermed 3-2.

Andre omgang ble ikke så underholdende som første, men Valdres skapte et par store sjanser. Blant annet skjøt Kalle Neale i stanga helt mot slutten av kampen. I tillegg til nederlaget fikk Valdres to gule kort: Robert Rabben og Alonso Sanchez Gonzalez må dermed - så vidt vi vet - stå over mot Lyn neste helg. Det er ikke bra for et lag som på forhånd er tappet for folk. I dag stilte Valdres med utelukkende juniorer på benken. Heldigvis er Stig Karenstuen trolig klar igjen om ei uke.

Startoppstilling i dag:

Meson, Brekken, Wiik, Sæthershagen, Rabben, Fera, Gonzalez, Hervas, "Pachu", Neale og Høglien. Dyve kom inn for Sæthershagen, som måtte ut med skade i andre omgang.