Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Oppdatering fra G16

En stund siden vi har hørt noe fra G16 nå, så vi tok en telefon til trener Joakim Wiik for å få en oppdatering.

 

Hvordan står det til med G16-stallen i høst? 

- Etter Norway Cup har enkelte spillere valgt å hoppe av VFK-toget. det vil si at vi per i dag har 28 spillere som skal bekle to lag.

Hvordan løser dere den kabalen?

- Det er spillere som hørte til G16 2 som har gitt seg. Måten vi da har løst det på er at spillere som hører til G16 1 må bidra på G16 2. Dette gjør vi på rullering, slik at spilletid utjevnes. Valgene på hvem som er med på hver G16 2-kamp har også litt med hvilke posisjoner som trenger å bekles.

Det blir ikke mye for en 16-åring å spille to og kanskje tre kamper på en uke?

- Nei så lenge det ikke er hver uke, skal dette gå greit. Det er derfor vi rullerer på hvem som bidrar hver uke. Dessuten er gutta sultne på trening og kamper og har også godt av å få så mye spilletid som mulig.

Hvordan er det med hospitering opp mot juniorlaget?

- I trening er det ingen som er med for tida. Det har mest å gjøre med at juniorstallen i dag er nummerisk mange nok på trening, samtidig som at kvaliteten på G16-treningene er gode. I kamp, er det noen som har bidratt på junior 2, men ikke på Interkrets. Det kan man lese om under G16-fanen her på sida. Hvem som er med, avhenger av hvilke posisjoner som trengs. Vi rullerer også litt der og har G16 2 i bakhodet når vi tar ut spillere til juniorkampene.

Hva med G16-kampene?

- Siden sist har G16 1 spilt 0-1 mot HamKam, 3-6 mot Ottestad, 5-0 mot Gjøvik/Lyn 1 og 6-2 mot Raufoss. Per nå ligger vi på 2.plass, tre poeng bak HamKam.

- G16 2 har hatt en del utsatte kamper av ymse grunner og har bare spilt to kamper siden sist. Det ble 3-3 mot Gran og 4-1 mot Lunner og vi leder 1.div-avdelinga vår i snakkende stund.

 

Når og mot hvem er de neste kampene?

- G16 1 spiller førstkommende lørdag hjemme mot Kongsvinger (før a-kampen red.adm), mens G16 2 spiller førstkommende onsdag borte mot Nordsinni/Nordre Land.

 

Vi takker for praten og ønsker G16 lykke til videre :)

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR