Valdres FK vann finalen!

Valdres G 16 1 gjekk heilt til topps i B-sluttspelet i Norway Cup etter å ha slege Nordre Fjell/ Nest-Sotra 1 2-0 i finalen. To mål frå Ørjan Hippe Sørflaten avgjorde kampen på Ekeberg.

Oppmann Bjørn Sætre fortel at det var stillingskrig i første del av kampen, men at Valdres tok over mot slutten av første omgang. Etter pause styrte Valdres det meste. Scoringane til Valdres kom etter om lag ti og tjue minutt i andre omgang.

Motstandaren frå Hordaland hadde fysisk sterke spelarar, men teknisk sett var Valdres overlegne. Så lenge Valdres greide å halde ballen langs bakken hadde motstandaren lite å stille opp med. Nordre Fjell/ Nest-Sotra greide aldri å stelle til problem for eit kontant Valdres-forsvar.

Ørjan.JPG

Ørjan Hippe Sørflaten vart dagens mann.

Sætre rapporterar om ein stor pokal som vil gjere seg godt i premieskapet på Blåbærmyra, og om relativt god stemning i troppen...Sigersfesten må vente til seinare, ettersom buss heim er første prioritet.

1 16 0 92 098 B-kvartfinale-3    Valdres FK 1   - Odda FK 1   1 - 0   H
1 16 0 92 101 B-semifinale-2    Valdres FK 1   - Vaalserquartier, FV   4 - 1   H
1 16 0 92 102 B-Finale   Nordre Fjell/ Nest-Sotra 1   - Valdres FK 1   0 - 2   B