Ti mann berget ett poeng mot Frigg

Valdres ble redusert til ti mann etter 36 minutter, da Stig Karenstuen ble utvist for å ha felt en motspiller som bakerste mann. Straffen som fulgte reddet imidlertid keeper Meson mesterlig. Istedet var det Valdres som tok ledelsen noen minutter senere ved "Pachu" Martinnez. Pachu skjøt, keeper reddet først men returen satte spanjolen i mål.

Andre omgang ble som ventet en forsvarskamp for Valdres, som holdt stillingen helt til det var overtid av overtiden. Da ble Frigg tildelt straffe, slik at stillingn til slutt ble 1-1. Poenget kan nok Valdres i første rekke takke keeper Gonzalo for, som gjentatte ganger i dag tok fram redninger fra øverse hylle.

Valdres-spillerne gjorde en formidabel innsats i dag, akkurat som de gjorde mot Fram Larvik i forrige kamp. Gledelig var det at manuel Hervas var tilbake fra start etter langvarig skade. Hervas gikk riktignok ut i andre omgang, men det skyldes en kombinasjon av manglende matchtrening og frykt for å slå opp igen skaden. Også Ardjan Fera var tilake etter skade med et innhopp i andre omgang. I neste kamp vil også Alonso Sanches Gonzales  være tilbake, mens "Pachu" og Stig Karenstuen må stå over med karantene.