Valdres FK 1 - 2 Raufoss 2

Målforskjellen sendte Valdres-laga til B-sluttspel

Både G 16 1 og G 16 2 går til B-sluttspelet i Norway Cup, men berre på grunn av for dårleg målforskjell. Begge laga spela uavgjort i siste gruppespel- kampen tysdag. (Arkivfoto)

G 16 1 spelte 2-2 mot Start i siste kamp i gruppespelet. I følgje trenar Joakim Wiik var det ein god og underhaldande kamp, der Start var best i første omgang og Valdres i andre. Litt bittert var det at Start utligna til 2-2 med berre eit minutt at å spela. Om ikkje det hadde skjedd, ville Valdres vore kvalifisert for A-sluttspelet.

G 16 2 spelte også 2-2 i siste kamp, der Lindeberg var motstandar. Uavgjort var eit greit resultat i denne kampen, seier Wiik. Men også her vart det tredjeplass i pulja med fire poeng og dermed B-sluttspel. Ein kan dermed seie at begge laga vart slegne ut på grunn av for liten siger mot det dårlegaste laget i pulja.

Valdres FK 1 spelar onsdag morgon mot Fana 4, mens Valdres FK 2 møter Utleira 2 i B-sluttspelet.