Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

En hyggelig aften på Frogner

Valdres greide ett poeng i en jevn og hard batalje på Frogner Stadion søndag. Dagens mann ble keeper Gonzalo Gutierrez Meson med en redning i superklassen to minutter før slutt

Det ble en kamp uten mange sjanser i hovedstaden. Lyn satte en ball i krysset etter 17 minutter, og mange av de 1154 på tribunen så ballen i mål like før slutt. Men keeper Gonzalo greide altså  på mirakuløst vis å få slått den til corner. Valdres spilte seg ikke til mange sjanser i kveld, men hang godt med i banespillet.

Det var selvsagt en god forsvarsprestasjon å holde nullen mot et godt Lyn-lag på deres hjemmebane. Men Ole Skouboe understreker at det var den gode kollektive jobbingen som gjorde at laget fikk ett poeng. Hadde ikke midtbanen og spissene jobbet som de gjorde, hadde heller ikke forsvaret greid seg så godt.

DSC_2134.JPG

Runar Brenden og Simen Høglien hadde mange dueller søndag.

Bare Alta har reist fra Frogner Stadion med poeng tidligere denne sesongen, så for Valdres var dette avgjort en god prestasjon. - Vi spilte som mannfolk i dag, var Ole Skouboes kommentar etter kampen. Det ble også et hyggelig gjensyn med Runar Brenden, som gjorde en god kamp på Lyns høgre back. Dessverre har ikke Brenden noen planer om å flytte tilbake til Valdres med  det første!

Laget: Gonzalo Gutierrez Meson, Joakim Wiik, Stig Karenstuen, Manuel Hervas, Robert Rabben, «Pachu» Gutierrez, Ardjan Fera, Alonso Gonzales, «Mac» Laham, Simen Høglien og Kalle Neale.

Innbytter: Desmond Chappey etter 65 min. for
Simen Høglien

Her kan du lese hva Lyn mener om kampen:

http://www.lyn1896.no/2013/2-divisjon/mallost-mot-valdres

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR