To poeng ut av vinduet

Valdres ledet 3-0 til det sto igjen ti minutter av kampen i Trysil i dag. Men da dommeren blåste av hadde Nybergsund utlignet til 3-3 med det siste sparket på ballen.

Valdres gikk direkte i angrep i dag og tok ledelsen etter bare to minutter. Det var Ardjan Fera som kom løs på høyresiden og skrudde ballen perfekt i mål. Valdres fortsatte å trykke på og kom til flere gode sjanser, men 0-1 stod omgangen ut.

Valdrisene startet andre omgang som den første, og bare minuttet var spilt da det var klart for straffe.  Det var Fera som ble felt av Nybergsunds keeper på veg igjennom, og straffen satte Alonso Sanchez Gonzalez sikkert i mål. 0-3 kom etter 65 minutter, da Kalle Neale fikk vendt opp i feltet og satt inn det etterfølgende skuddet. Dette var den første scoringen for Neale i en obligatorisk kamp for Valdres.

Dermed regnet de fleste med at poengene var fordelt, men Valdres har hatt problem mot slutten av kampene i år, og så også denne gangen. Etter 80 minutter reduserer Nybergsund til 1-3, noe som holder seg ut ordinær tid. Men etter 93 minutter får hjemmelaget tildelt straffe av dagens dommer, Tommy Frydenlund fra Gjøvik. Minuttet senere, og med det siste sparket på ballen, greier Fredrick Gustavsen å sette ballen i mål etter dueller inne i Valdres-forsvaret.

Dermed ble det et bitter slutt for Valdres, i en kamp der alle poengene burde blitt med hjem.