Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Tap mot Oppsal

I juniorenes fjerde kamp i interkretsserien ble det i kveld 0-3 tap for Oppsal i Oslo.

 ,,,,,,,,,,

Juniorene møter Oppsal borte i interkretsserien torsdag kveld. I første runde av cupen blir det nabooppgjør mot Raufoss på Blåbærmyra lørdag 20. april.

Oppsal leder årets interkretsserie etter tre seire og ett tap innledningsvis. I fjor ble laget nummer to, slått på målstreken av Vålerenga. Det er derfor en svært vanskelig motstander våre gutter kommer til å møte.

På den positive sida kan vi notere at Henrik Fossholt virker å være klar igjen etter skaden mot Stabæk. Valdres kan derfor trolig stille fullt lag til kampen.

Trener Audun Magnus Bakken sier at laget i det siste har kjørt en del formasjonstrening. Lange oppspill mot spissene kunne fungere i fjor mot lokal motstand, men har lett for å bli plukket opp av motstanderens forsvar på dette nivået. Derfor er det viktig å øve seg på å spille gjennom midtbanen. Manuel Hervas har stått for en del av denne treningen, ved siden av Morten Skjærstad i skoletiden. Bakken sier at laget har vært forberedt på en tøff periode mot svært gode lag, og at perioden en nå er inne i er en fin læringsprosess for laget.

I cupens første runde venter altså gamle kjenninger fra Raufoss. Kampen går på Blåbærmyra lørdag 20. april kl. 15.00. Problemet for Valdres er at A-laget har kamp i Larvik samme dag, og at 2-3 av de beste spillerne trolig vil være med her. Men, sier Bakken, det betyr bare at nye spillere får sjansen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR