Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Valdres fikk bank

Vålerenga slo Valdres hele 6-1 i kveldens Interkretskamp på Valle Hovin i Oslo. Bildet:  Kristian Bakken, keeper med nok å gjøre.

Valdres møtte fjoreårets vinner av Interkretsserien i kveld, og det ble fort klart at motstanderen var det beste laget. I innledningen av kampen prøvde Valdres seg offensivt og stod høgt. Dette lyktes ikke særlig godt, slik at vi etterhvert la oss lengre tilbake på banen. Det stod likevel 3-1 til pause, etter at Valdres hadde redusert en gang ved Knut Olav Veimodet. Scoringen kom etter corner.

Vålerenga var flinke til å tre seg igjennom valdresforsvaret, og fikk også hjelp av to straffespark. Våre gutter ble hardt straffet for feil, ettersom oslolaget var dyktige på å utnytte sjansene sine. Hovedtrener Bakken tar likevel tapet med fatning og mener at spillerne tross alt gjorde en hederlig innsats. I perioder var vi på høyde med Vålerenga, men det var aldri tvil om hvem som var det beste laget.

Juniorgutta har ifølge rapportene ikke mistet humøret - iallefall ikke alt -  og satser for fullt på tre poeng hjemme mot Stabæk 4. april!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR