Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Spansk keeper truleg til Valdres

Den spanske keeperen Gonzalo Gutièrrez er truleg på veg til Valdres. Klubben er samd med Gutièrrez om vilkåra for ein korttidskontrakt, og berre detaljar står at før spanjolen kan setje kursen mot Valdres.

Gutièrrez har spela landskamper for Spania U 16 og U 17. Han er 25 år og kjem frå Madrid.  Gutièrrez starta karriera i Real Madrid B, har vore innom Getafe B og spelte siste sesongen for Cadiz på nivå 3 i Spania. Her kan du sjå video frå presentasjonen som Cadiz-spelar i 2011:

http://www.lavozdigital.es/videos/deportes/cadiz-cf/1090424657001-presentacion-gonzalo-gutierrez-cadiz.html

Ifølgje dagleg leiar Jan Tore Vik er det ikkje snakk om prøvespel for spanjolen. Gutièrrez får kontrakt "usett", ut i frå tidlegare prestasjonar og attestar frå m.a Manuel Hervas, som kjenner Gutièrrez frå tidlegare. Dermed må Tomas Varpestuen bu seg på hard kamp om keeperplassen komande sesong.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR