Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Ole har noget på gang...

Simen Høglien (bildet) ble dagens mann da han senket Gjøvik FF med ekte hat-trick i kveld. Kampen viste at trener Ole Skouboe har spennende ting på gang.

Valdres FK - Gjøvik FF 3-0

Første omgang i dag er noe av det beste vi har sett av Valdres på denne tida av året. Bare etter 2-3 minutter lå den første ballen i Gjøvik-målet.  Kalle Neale gjorde flott forarbeid i feltet, som førte til at Høglien kunne sette ballen i mål fra kort hold. Nummer to kom på frispark fra seksten meter, rett i vinkelen! Simen Høglien avsluttet hat-tricket halvvegs ut i omgangen. Han fikk et framspill inne i Gjøvik-feltet, vendte opp og satte ballen i mål. Resten av omgangen dominerte Valdres totalt. Det er sjelden å se spill mot ett mål på dette nivået, men Gjøvik fikk omtrent ikke låne ballen i denne perioden. Gonzalo Gutierrez, som spilte sin første kamp i Valdres-målet, måtte streve hardt for å holde varmen i kuldegradene på Blåbærmyra.

DSC_0022.JPG

Schmakk! Gjøviks keeper må bare konstatere at Høgliens frispark har havnet i nettet.

I andre omgang kom Gjøvik bedre med, og kampen jevnet seg ut. Det var fortsatt Valdres som hadde de største sjansene, men uten at det lyktes i denne omgangen. Vi hadde god kontroll bakover, og det var sjelden at Gjøvik satte oss under press.

Det var mye å glede seg over i kveld, spesielt i første omgang. Ballen gikk kvikt langs bakken, spillerne fant hverandre godt og Valdres stod fram som et lag. Av årets nykommere var det gledelig å se at Stig Karenstuen fungerte godt som midtstopper ved siden av Manuel Hervas. Kalle Neale viste eksempel på god teknikk og kreativitet i angrepet. Kampens store spiller var kanskje likevel Alonso Gonzales, som dirigerte i stor stil på midtbanen.