Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Målras for G16

Runde 2 i kvalik til Elite bød på mange mål for G16. Mange mål begge veier...

Fredag dro G16 2 til Gran for å møte nettopp Gran. En tynn stall fikk regelrett bank av et godt hjemmelag og våre gutter måtte reise hjem med et sviende 16-0-tap! Etter rapportene var Gran et hurtig lag som presset godt og lyktes med det meste de foretok seg.

 

Lørdag tok G16 1 imot Gjøvik/Lyn i strålende påskevær. Kampen var ensidig med spill mot Lyns mål i samtlige minutter. Våre gutter var veldig unøyaktige på de avgjørende pasningene og skuddene og klarte ikke å sett noen av de utallige sjansene i første omgang. Symptomatisk nok scorer Lyn på sitt eneste forsøk på mål og vi tar pause med 0-1, utrolig nok. 

Andre omgang forløp i samme spor og det var bare spørsmål om hvorvidt det skulle scores fra dragene i dag. Men etter en selvmål av Lyns keeper/Eivind, kom den berømte ketchupeffekten og på 3 minutt hadde vi snudd det til 4-1. Gutta fortsetter å rulle opp det ene angrepet etter det andre og vi sluttet på 9-1 til slutt.

Målscorere var Joakim Halvorsen 2, Ørjan Sørflaten 2, Vegard Opheim, Erlend Sæbu, Marius Sætre, Sindre Lokreim Bolstad og selvmål/Eivind Ringen

 

Neste kamper for G16 1 er lørdag 6.april borte mor Kapp/Kolbu/KK, mens G16 2 spiller mot Lillehammer 98 søndag 7.april på myra. Vel møtt1

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR