Lillehammer - Valdres » Stampesletta » 24. september 2021 19.30
Seniorlagene
Lillehammer - Valdres
Stampesletta
24. september 2021 19.30
Valdres/Fagernes  -  Lillehammer
Gjensidigebanen KG
Ingen mål registrert

Kjell Mære blir ny daglig leder

Kjell H. Mære (52) er ansatt som ny daglig leder i Valdres FK.  Mære er opprinnelig fra Trøndelag, bor nå i Holdalsfoss og er trolig mest kjent som kriminalforfatter.

Mære har tidligere jobbet som journalist i avisa Valdres og som daglig leder for asylmottaket på Tonsåsen. Han har det siste året vært krimforfatter på heltid. Han debuterte i 2007 med "En til evigheten" og har seinere gitt ut "Fra helvete og ned" og "Joker til høyre".

Styreleder Kjell Håvard Tuv sier at Mæres entusiasme var en viktig grunn til at han ble valgt, i skarp konkurranse med 21 andre. Han har også en fargerik bakgrunn og en stor kontaktflate både lokalt og nasjonalt. Og selvsagt er Mære en stor fotballentusiast!

Mære begynner i jobben alt 2. januar. Jan Tore Vik har sin siste arbeidsdag i dag (fredag) før han tar til i rakfiskens tjeneste. Vi takker Vik for stor innsats i Valdres FK og ønsker Kjell Mære velkommen i stillingen!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 03.10 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Lunner/Harestua
3. div. kvinner
søndag 10.10 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vind
3. div. kvinner
lørdag 16.10 kl. 15.00
Valdres - Gran
4. div. menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR