Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Valdres FK Junior 2 (3)

Fredag 4. oktober satte JR 2 nesa mot Otta. Turen ble gjort med ett mål: VINNE! Det var en gjeng med "sultne" spillere som tok turen. Til tross for mange minutter med Interkrets fotball i beina fra dagen før, hos mange av spillerne, var motivasjonen og energi-nivået høyt. Vi skulle VINNE!

Vi valgte å spille en 3-5-2 formasjon og vi lyktes. Vi dominerer i 1. omgang og har ballen 70% av tiden i første halvdel.

Otta tar ledelsen 1-0 etter dødball. Vi glipper i markeringer og kommer på etterskudd. Det blir med dette fra Otta i 1. omgang, i tillegg til et par lange oppspill på spissen sin som ikke er en altfor stor trussel mot vår bakre 3er.

For vår del er det en 1. omgang av typen; "Noe av det beste jeg har sett i år." God flyt i spillet, presise pasninger, mye 1-touch spill, mange involverte i angrepene. Dette varmer ethvert fotballhjerte.

Vi går til pause på 1-3 stilling.

2. omgangen preges av at det er mange av våre spillere som spiller sin andre kamp på 2 dager. Vi ror det hele inn til en kontrollert SEIER!