Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Seieren glapp på overtid

Damelaget hadde tre poeng i lomma, men et drømmeskudd fra tredve meter gjorde at kampen mot Vålerenga 2 endte 2-2. Dermed røk kanskje også plassen i andre divisjon.  Bildet: Monica Strand gjorde en god kamp på høgre back.

Det var spilt under ett minutt på Blåbærmyra i dag da Valdres tok ledelsen. Det var Mariann Nereng Berg som trillet ballen inn i hjørnet til venstre for keeper. 2-0 ble det etter snaut halvtimen da Anja Kampen Hamre headet en corner i mål. Vålerenga 2 hadde mye av spiller i første omgang, men viste ikke noe foran mål som tydet på at det skulle bli skåringer. Valdres kontrollerte kampen greit, men greide sjelden å få til konstruktivt spill. Ofte ble det lange baller framover, som altfor sjelden havnet i nærheten av Anita Strand.

DSC_0511.JPG

 Jorid Bøe Bergsbakken har utviklet seg til å bli en god midtstopper.

Vålerenga trykket på enda mer etter pause og fikk redusering midt i omgangen, da et frispark ble headet i mål. Valdres hadde oftest nok med å få ballen unna, men så ut til å kunne holde stillingen inntil ett minutt på overtid. Da fikk en Vålerenga-spiller stjernetreff fra tredve meter og ballen føk inn i vinkelen uten sjanse for Hanne Bjørgan.

DSC_0540.JPGOfte hektisk foran Valdres-målet i andre omgang.

Alt i alt er det lite å si på at Vålerenga 2 fikk med seg poeng hjem til Oslo, men det kan ha vært andredivisjonsplassen som røk ett minutt på overtid i dag. Valdres avslutter serien med kamp mot Raufoss borte førstkommende onsdag.

DSC_0560.JPGMarte Emilie Rabben viste god arbeidskapasitet på midtbanen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR