Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

1-5 mot Asker

Juniorene tapte i kveld 1-5 mot Asker etter 1-3 ved pause. Det var Jon Fossholt som scoret Valdres sitt mål etter sju minutter av første omgang. Bildet: Marcus Belgum og Henning Djupdal gjorde en god jobb på backplass.

Valdres startet begge omgangene friskt, men hadde problemer med å holde konsentrasjonen oppe og ble straffet for det. Det ble etterhvert en del balltap i farlig posisjon som skapte ubalanse i laget og ga raske Asker-spillere litt for store rom. Askers to siste mål kom forøvrig helt mot slutten av kampen.

DSC_0401.JPG

Målskårer Jon Fossholt

Trener Audun Magnus Bakken mener at guttene skal ha ros for den innsatsen de legger for dagen - de fleste deltar på to lag - men erkjenner at det i blant blir gjort en del feilvalg. - Det er ikke alltid lurt å skulle spille seg ut av forsvar, spesielt dersom ikke teknikk og ballbehandling er på høyde med motstanderens. Iblant gjelder det rett og slett å få ballen vekk fra farlig sone.

A-lagsaktuelle Andreas Dyve og Lars Fr. Brateng spilte første omgang i kveld, men ble spart i andre med tanke på lørdagens kamp mot Gjøvik.