Tvilsom straffe senket Valdres

Valdres spilte en svak første omgang, og det var greit nok at Tønsbsrg ledet 1-0 til pause. Målet kom på et kjempeskudd oppe i vinkelen. For vår del hadde Alonso en suser i stoplpen. I andre omgang løftet Valdres seg og hadde flere gode sjanser til å utligne. Mato Grubisic, som hadde kommet inn cirka et kvarter ut i omgangen for Simen Høglien, headet i stolpen etter 83 minutter. Få minutter senere kom målet; Mato fikk ballen inne i feltet og plasserte den fint i lengste hjørnet for keeper. Men like etterpå mente altså dommeren det var hands, og straffen ble satt sikkert i mål. Dermed ble Valdres snytt for et poeng som vi vel hadde fortjent.

Valdres stilte et svært ungt lag i denne kampen som følge av skader og at mange spillere har forsvunnet.  Robert Rabben gjorde sin første kamp fra start og Simen Høglien startet på topp. I andre omgang kom "Pachu" Gutierrez inn samtidig med Mato, og Andreas Dyve fikk sin A-lagsdebut mot slutten av kampen. Det blir rapportert at Kristian Tuv hadde en meget god kamp på midtbanen i dag.