Valdres FK - Gjøvik-Lyn 2 » Gjensidigebanen KG » 25. september 2023 20.00
Seniorlagene
Valdres/Fagernes - Nordre Trysil/Trysil
Jordet stadion
23. september 2023 15.00
Valdres FK jr  -  Toten
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 16 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Mato tvilsom før møtet med Lillehammer

Lillehammer er et lag som alltid vinner på Blåbærmyra. De tre siste sesongene har de hvite fra Mjøsas bredder vunnet 1-0, 3-1 og 1-0 i Valdres. Lørdag er det klart for et nytt oppgjør, og det kan se ut som Valdres blir uten toppscorer Mato Grubisic. Mato sliter med en betennelse i nakken, og noen avgjørelse om spill blir trolig ikke tatt før lørdag.

Om en ser bort fra Mato, er troppen skadefri og klar til kamp. "Pachu" Gutierrez er tilbake etter suspensasjon og får trolig plass på vingen. Desmond Chappy  spilte en god kamp mot Birkebeineren, og kan få sjansen igjen mot Lillehammer.

Trener Morten Skjærstad sier at de er godt informert om Lillehammers styrker og svakheter, og kommer til å legge opp spillet deretter. I vårkampen på Lillehammer greide Valdres med nød og neppe å berge ett poeng, etter at Simen Høglien utlignet på straffespark i sluttminuttene. Lillehammer har vist bra høstform, men måtte se seg slått med 4-3 av Ørn i siste runde. Det førte til at laget i øyeblikket ligger på tolvte plass og dermed under nedrykkstreken. Kampen på Blåbærmyra er derfor svært viktig for Lillehammers mulighet til å overleve i andre divisjon.

helg-flash.gif

Kampodds Valdres FK - Lillehammer:

Nordic Bet:    1,95     3,70     3,15

 Betson:  1,88      3,70    3,20

Norsk Tipping:   1,70      4.05     2,95

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR