Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Damene ett steg nærmere ny kontrakt

Det ble 2-2 børte mot LGT Oslo-Grei 2 for damene mandag kveld. Dermed klatret Valdres ett hakk over streken, i og med at Fart 2 tapte sin kamp 1-4. Samtidig sørget en for at dagens motstander holder seg på betryggende avstand. Med minst uavgjort i neste kamp mot nettopp Fart 2 vil valdresjentene være så og si sikret ny kontrakt.

Valdres var gode og effektive i første omgang i Oslo og kunne gå til pause med 2-0 ledelse . Det var Anita Strand og Nana Niyomzina som satte inn målene. I andre omgang var det LGT som kjørte kampen, etter å ha fått en tidlig scoring. Valdres hadde et par gode muligheter på kontring, men uten å lykkes.

Trener Ole Anders Ulven sier han er fornøyd med uavgjort i Oslo. - Da holder vl LGT bak oss, samtidig som vi kan avgjøre selv. Neste kamp går kommende søndag mot Fart 2 borte.