Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Jr Elite tap i "bobla"

Onsdag kveld møtte Jr1 Raufoss i Storhallen, kampen innehold trøkk og mye mål. Den endte desverre med 4-3 tap etter å ha ledet 1-0, 2-1, 3-2. Stillngen ved pause var 1-1 og mulighetene lå der lenge...

Laget: Kristian B, Jostein, Bjørnar, Henrik, Henning, Alv, Knut O, Erik, Lars Fr, Andreas, Jon.
Res: Marcus, Ådne, Simen S. (Alle benyttet).

Begge omgangene er like i hvordan lagene løser spillet. Vi styrer 1. halvdel av 1.omgang og 2.omgang, mens Raufoss får mer taket i slutten av begge omgangene. Både ved 1-0 og 2-1 ledelsene våres klarer Raufoss å utligne 5 minutter etter. 3-2 ledelsen holder vi ca 10-15 min før Raufoss får 2 kjappe mål etter ca 70 min spill.

Siste 15 minuttene flytter vi opp mye folk, og ved de siste sparkene på ballen har vi mange skuddmuligheter etter innoversvingt frispark.

Totalt: vi taper for mange 2.baller og klareringsspillet våres er ikke langt nok i slutten av begge omgangene, i tillegg slipper vi inn tre dødballmål. Når vi scorer faller prestasjonen og vi føler oss "trygge", noe vi snart må merke at vi ikke kan være.

Det viktigste for rekrutteringen i Valdres, er at vi spiller mot jevngod motstand, noe vi gjør i denne kampen. Det er bra tempo i perioder og spillere blir utfordret på leggsituasjoner og 1 vs 1 defensivt/offensivt. Det er bra trøkk i kampen og med klapping og støy i hallen får gutta spille under gode rammer.

Utfordringer fremover: vi vet vi har gode nok ferdigheter til å snu kampene i vår favør, men vi må finne tilbake til trøkket i spillet våres. Det skal sies at vi er flinkere til å være samlet i denne kampen, kontra Gran forrige serierunde.

Målscorere:
0-1 Andreas (Knut O)
1-1 Raufoss (kommer etter passiv støting)
1-2 Jon (Knut O)
2-2 Raufoss (defenisv corner)
2-3 Andreas (Alv)
3-3 Raufoss (straffe)
4-3 Raufoss (defensiv corner)

 

Foto: Anne Dyve, Norway Cup 2012

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR