Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Siste kamp for Sondre, Mesüt til Tyrkia

Sondre Lunde starter som før meldt studier ved NTNU i Trondheim og drar oppover etter kampen mot Strømsgodset. Det sannsynlige er at han finner en ny klubb i Trondheimsområdet. Dermed mister Valdres FK lagkapteinen og mye av hodestyrken på midtbanen. Lomværen har hatt en fin utvikling i Valdres, me det er forståelig at  han ikke vil ikke satse hele framtida på   fotballen.                                                                                                                                                                                                               

Mesüt Can er i øyeblikket i Tyrkia, der han har trent med en klubb på nivå tre, altså samme som Valdres. Denne klubben ønsker Mesüt på laget, og Mesût - som har tyrkiske foreldre - ønsker selv å reise. Mesüt Can er i utgangspunktet bundet av kontrakten med Valdres ut sesongen, men klubbene er i dialog om saken. Sikkert er det at han ikke spiller kampen mot Strømsgodset.                                                 

DSC_0302.JPG

Mesût Can (t.h) på veg bort, - eller hjem.                        

Fra tidligere er det klart at Shkodran Rexhaj har forlatt Valdres, og det er også en mulighet for at Edmond Chappy kommer til å flytte pga. studier. Dette vil i  tilfelle skje medio august. Det kan dermed komme til å bli nokså tynt i stallen, som jo ikke var altfor fyldig i utgangspunktet. Spørsmålet er så om nye spillere kommer inn. Pr. i dag er dette usikkert. Trener Morten Skjærstad drøftet saken med styret i klubben torsdag kveld, og det er i alle fall ikke utelukket at  det blir nye fjes å se på Blåbærmyra. Det er imidlertid en kjent sak at  økonomien i klubben ikke er den beste, så det blir et spørmål om en kan hente kvalitet til en fornuftig pris.                                                                            

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR