Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Vårsesongen over for G16

Vårsesongen er over for G16.

Vi spilte de siste kampene våre forrige helg. Lørdag var det internoppgjør mellom våre to lag, mens G16 1 spilte sin siste kamp borte mot Lillehammer 2 dagen etter.

Interoppgjøret ble et festlig oppgjør, som forventet. Mye godt spill fra begge lag som skaper en rekke sjanser. Kampen endte 2-2 etter scoring av stopperduoen Marius og Even for G16 2 og Simen F (2) for G16 1. Noe spesielt er at alle scoringene kommer etter dødball. Alle skadefrie spillere fikk spilletid i denne kampen.

Dagen etter, dro G16 1 til Lillehammer for å møte deres 2.lag. De sto uten poeng før denne kampen, men som vi har erfart, måtte vi levere varene for å hente alle poengene. Som sagt, så gjort. Vi tar med oss 5-1-seier etter scoring av Morten (første kamp for G16 i år), Simen F, Henrik, Ole Magnus og Tord.

 

Det fører til at G16 1 ender på 4.plass med 13 poeng, mens G16 2 ender på 8.plass med 8 poeng. Alt i alt har vi levert noe under pari og har erfart at ingen kamp er vunnet på forhånd og hver og en må levere på høyt nivå hver kamp. Avdelinga har vært jevn og det er små detaljer som avgjør kampene.

Noe som er gledelig, er at åtte av guttespillerne (både 96- og 97-modeller) har fått prøve seg på junior 2 denne våren, med mer eller mindre antall spilleminutter. Rapportene har vært positive på disse spillernes vegne og beviser at vi har mye talent i gruppa. Vi gleder oss til å se at spillerne i denne aldersgruppa tar ytterligere steg.

Nå tar vi sommerferie etter en lang vårsesong. Vi kommer sterkt tilbake, da vi skal til Tigerstaden og forsvare klubbens farger i Norway Cup.

Takk for alt så langt!

Srdjan "tettere" Radovic og Joakim "nøye" Wiik

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR