Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK 1 - 2 Raufoss 2
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

Som normalt på Raufoss

Resultatet ble som det bruker da Valdres gjestet Raufoss søndag kveld, det vil si at vertskapet satt igjen med alle poengene til slutt. 3-0 vant Raufoss, etter at det stod 0-0 til pause.

Første omgang var positiv fra Valdres sin side. Vi hade ballen mye, og både Mesût Can og Mato Grubisic var nær scoring. Etter pause greide Raufoss å produsere mer framover, og scoret to mål etter fine kombinasjoner i angrep. Etter dette var det nokså klart hvor poengene ville havne, selv om Valdres aldri ga opp håpet. 3-0 kom etter at keeper og forsvar sammen klønet det såpass til at det endte med straffe til hjemmelaget.

Vi stilte til denne kampen uten Shkodran Rexhaj og "Pachu" Gutierrez. Runar  Brenden var derimot tilbake fra start og greide seg bra så lenge kreftene holdt. Vi startet med Mato og Edmund Chappy på topp, mens midtstoppere var Srdjan Radovic og Øyvind Lund.

Det var først og fremst angrepsspillet som skilte Raufoss og Valdres i denne kampen. Raufoss hadde et adskillig større register å spille på framover, med gode kombinasjoner og mange løp samtidig. Angrepsspillet til Valdres ble ofte for stereotypt, med høye baller inn mot Mato, som ble pakket godt inn av raufossforsvaret. Mens Valdres så langt i år har tatt et steg framover i forsvarsarbeidet, har angrepsspillet stagnert eller blitt svakere. Det er å håpe dette kan snu når vår spanske venn igjen er klar til innsats etter sommerpausen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 24.04 kl. 19.29
Valdres FK - Nordre Land
G19 Elite
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR