Jr Elite slo Raufoss 7-2 på bortebane torsdag kveld.

Laget: Kristian B, Jostein, Joar, Thomas H, Henning, Alv, Rolf, JC, Jon, Eirik, Håkon.
Res: Andreas, Lars Fr, Knut O. Alle benyttet.

Guttene var meget innstilte på å få med seg et godt resultat mot Raufoss i deres lekestue (som vel og merke ble vår lekestue denne kvelden). Raufoss hadde ikke med seg alt av spillere, men hadde fortsatt endel spillere med god trussel.

Vi åpner kampen bra, med godt spill og gode kombinasjoner, men havner desverre bakpå etter at Raufoss får tildelt straffe. I steden for at vi faller sammen, reiser vi oss SAMLET og biter hardt tilbake. Til pause står det 3-1 og vi totaldominerer kampen mot et uheldig Raufosslag.

I 2. omgang har vi fortsatt god kontroll og triller ball-i-hatt med etter hvert frustrerte Raufosspillere. Vi gir oss ikke før det stod 7-2 på tavla.
Positivt er at vi bruker ball og tør å sette i gang ball, selv om Raufoss står halvhøyt på oss - vi utnytter godt rommene som de etterlater seg og demmer godt opp for deres lange baller. Vi er så og si først på alt av dueller og 2. baller denne kampen.
Negativt vi slipper inn to "enkle mål" - i forkant av begge målene er vi litt for klønete med å kvitte oss med ball.