En av hver for G16

G16 tok en seier og ett tap i den sjette runden i 1.div, nivå 2.

Torsdag kom Vind på besøk til G16 1. Vind lå foran oss på tabellen på målforskjell og vi forventet et tett og jevn match.

Vi starter forrykende og etter 2 min jobber Joakim godt og vinner ballen på Vinds 16-meter. Ballen blir satt forbi keeper, går midt i mål og gjennom et hull i nettet. Vi jubler, Vind depper, mens dommeren synes det er passende å dømme 5-meter!! Etter en del fram og tilbake, er det Vinds kaptein som overbeviser dommeren om at det var mål og målet blir godkjent heldigvis. Stort gjort av en 15-16-åring og er et eksempel til etterfølgelse! Vi fortsetter å spille godt, men Vind kommer mer og mer med i kampen. Utligningen kommer etter drøye 20 min etter godt duellspill fra Vinds spiss. Vi tar pause på 1-1.

Etter pause gjør vi en forrykende 2.omg. Vi spiller meget bra i alle spillets faser. Oppspill bakfra, involvering av anker, indreløpere, kanter og spisser i alle rom lykkes vi meget godt med, men klarer ikke å sette sjansene (som har vært det vi har slitt mest med i det siste). Ett av disse angrepene blir klarert i vårt bakrom og det blir en løpsduell. Vi avklarerer situasjonen, men Vind plukker opp på midten og sender en lang ball framover. Gjestenes spiss som var i løpsduellen i forkant, setter Blåbærmyrarekord i offside da han plukker opp den lange ballen og setter den elegant i mål alene med Simen. Det er trist at den eneste som ikke ser det, er han med fløyta og målet blir godkjent. Resten av omgangen fortsetter vi å kjøre uten å klare å score på de til tider enorme sjansene vi får.

Synd å tape en kamp vi dominerer så mye. Man kan si at vi blir bortdømt på seiersmålet, men vi må også ta tak i oss selv i avgjørende situasjoner foran motstanders mål. Gutta skal likevel ha skryt for en meget god spillemessig prestasjon og det var en meget nedbrutt gjeng som gikk i garderoben uten poeng som de fortjente. Ønsker også å rette en takk til en meget sympatisk og hyggelig delegasjon fra Vind som følte med oss etter kampslutt.

Laget: Simen K, Martin G - Markus - Even - Kristian, Simen F - Erlend - Henrik, Ole Magnus - Tord - Joakim.

Res: Eivind - Sindre B - Emil

Fredag kom Lillehammer 2 for møte med VFK G16 2. Kampen endte med 9-2-seier til oss og etter rapportene hadde vi spilt meget god fotball med høyt tempo. Gjestene hadde ikke klart å holde følge med tempoet vi satte på. Vegard Opheim var ikke fornøyd før han hadde lagt fra seg fire baller i motstanderens nett.

Laget: Øyvind, Kristoffer - Sindre V - Marius - Jonas, Andreas - Sindre B - Kasper, Aslak - Sergen - Vegard

Res: Torbjørn, Erik, Eivind, Olaf, Eirik, Emil